Сүттегі микроағзалар
- Фильм жайлы ақпарат
-
Фильм жайлы ақпарат
Фильмнің қысқаша мазмұны
Резазурин индикаторын пайдаланып әртүрлі сүттегі микроағзалардың санын бақылайтын боламыз. Пастерленген сүт, ультрапастерленген сүт және ұнтақталған сүт үлгілері резазурин индикаторын қоспас бұрын үш күн бойы ашық ауада қалдырып, үлгілер су моншасында қыздырып аламыз. Сүт құрамындағы бактериялардың санын анықтау үшін түсінің өзгерісін бақылаймыз.
- Транскрипт
-
Транскрипт
Кіріспе Сүттің ішінде бактериялар көбейіп, ашып кетпеуі үшін сүтті белгілі бір әдіспен өңдейді....Толық транскриптті көру немесе жүктеу үшін жүйеге кіріңіз.
- Ұқсас фильмдер
-
Ұқсас фильмдер