Асқазан қышқылы және антацид
- Фильм жайлы ақпарат
-
Фильм жайлы ақпарат
Фильмнің қысқаша мазмұны
Біз асқазандағы жағдайларды екі қайнаған пробиркаға имитациялау үшін пепсин және тұз қышқылы ферментін қолданамыз. Пісірілген жұмыртқаның ағы ұнтақталып, тұз қышқылының екі қайнаған түтікшелеріне қосылады, бірақ бірін алдымен антацидтік ұсақталған таблеткамен араластырады. Антацид тұз қышқылын қалай бейтараптандыратынын және жұмыртқаның бұзылуына жол бермейтінін көреміз. Содан кейін рН қағазы қоспалардың қышқылдығының қалай өзгеретінін білу үшін қолданылады.
- Транскрипт
-
Транскрипт
Кіріспе Жеген тамағымыз асқазанда қорытылады. Асқазан қышқылы белсендіретін ферменттер асты қорыт...Толық транскриптті көру немесе жүктеу үшін жүйеге кіріңіз.
- Ұқсас фильмдер
-
Ұқсас фильмдер