Кешіріңіз, бұл фильмді көру тегін емес
Сынама нұсқасын алу
Толық фильмді көру үшін жүйеге кіріңіз немесе жазылыңыз

Ашу

  • Фильм жайлы ақпарат
  • Фильм жайлы ақпарат

    Фильмнің қысқаша мазмұны

    Наннан йогуртқа дейін және шараптан сірке суына дейін кейбір кең таралған азық-түлік өнімдерін өндіруде қолданылатын химиялық процеспен танысыңыз.

    Маңызды деректер

    • Ашыту – қант және өзге де азық-түліктердің микроағзалар арқылы басқа өнімдерге айналу процесі.
    • Мұндай реакцияға жиі түсетін микроағзаларға көбіне зең саңырауқұлақтары, бактерия және ашытқылар кіреді.
    • Шарапты ашыту үшін оттегі жетіспеген кезде, жүзім шырынына ашытқы қосады.
    • Ашытқылар ферменттер түзеді, олар табиғи қантты этанол мен көмірқышқыл газына ыдыратады.
  • Транскрипт
  • Транскрипт

    Ол сүтті ірімшікке, жүзімді шарапқа және арпа қосылған қайнаған суды сыраға айналдырады.Бұл өзгеріст...

    Толық транскриптті көру немесе жүктеу үшін жүйеге кіріңіз.

  • Ұқсас фильмдер
  • Ұқсас фильмдер